TA ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΣΙΑ ΘΕΣΤΙΑ ,ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ....ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΝΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΑΜΠΕΛΟΥ ..
ΑΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ...
Merlot-Cabernet Franc | ||||||
Χρονιά | 2008 | |||||
Ποικιλίες | Merlot 60% Cabernet Franc 40% | |||||
Αμπελώνες | Kαινούργιο Δήμου Θεστιέων (τοπωνύμια Μετόχι και Χρυσοχεριά) | |||||
Κυρίαρχος τύπος εδάφους | Αργιλοπηλώδες, υψηλής γονιμότητας πλούσιο σε κάλιο και ιχνοστοιχεία | |||||
Ηλικία φυτών | 10 έτη και για τις δύο ποικιλίες | |||||
Στρεμματικές αποδόσεις | Merlot 600 kg/1.000 στρ. Cabernet Franc 600 kg/1.000 στρ. | |||||
Ημερομηνίες τρύγου | Μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου 2008 | |||||
Οινοποίηση/Ωρίμανση | Κρύα εκχύλιση και αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε θερμοκρασία 25˚C. Ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12-16 μήνες. Παλαίωση σε φιάλες στο κελάρι του οινοποιείου για 12 μήνες πριν κυκλοφορήσει στην αγορά. | |||||
Tεχνικά χαρακτηριστικά | ||||||
Αλκοολικός τίτλος | 12,5% | |||||
Ολική οξύτητα (σε τρυγικό) | 5,2 g/l | |||||
pH 100% | 3,21 | |||||
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά | Χρώμα έντονο ρουμπινί με πορφυρές ανταύγειες. Η μύτη αναδύει αρώματα βατόμουρου, δαμάσκηνου και ώριμων εξωτικών φρούτων με μια νότα μπαχαρικών όπως το μαύρο πιπέρι. Ένα κρασί μεσαίου σώματος, με ισορροπημένη οξύτητα, κομψές και μαλακές ταννίνες. Η επίγευση είναι μακρά και απαλή με έντονη γεύση φρούτων στο τέλος. |
Sauvignon Blanc | ||||||
Χρονιά | 2009 | |||||
Ποικιλία | Sauvignon Blanc 100% | |||||
Αμπελώνες | Kαινούργιο Δήμου Θεστιέων (τοπωνύμια Μετόχι και Λιόκαυτος) | |||||
Κυρίαρχος τύπος εδάφους | Αργιλοπηλώδες, υψηλής γονιμότητας πλούσιο σε κάλιο και ιχνοστοιχεία | |||||
Ηλικία φυτών | 9 έτη | |||||
Στρεμματικές αποδόσεις | 800 kg/στρ. | |||||
Ημερομηνίες τρύγου | Μέσα με τέλη Αυγούστου 2009 | |||||
Οινοποίηση/Ωρίμανση | Πρόψυξη των σταφυλιών και εν συνεχεία παραλαβή αυστηρώς του προρώγου και ακολούθως ζύμωση στους 12 με 13°C. Μετά τη ζύμωση παραμονή με τις λεπτές λάσπες για 3 μήνες. | |||||
Τεχνικά χαρακτηριστικά | ||||||
Αλκοολικός τίτλος | 12,50 % | |||||
Ολική οξύτητα (σε τρυγικό) | 4,7 g/l | |||||
pH 100% | 2,91 | |||||
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά | Λαμπερό αχυροπράσινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Μάνγκο, πεπόνι και τροπικά φρούτα στη μύτη. Στόμα γήινο με νότες κίτρινων φρούτων. Παχύ στρογγυλό, δροσερό με τραγανή οξύτητα. Επίγευση λουλουδάτη μακρά με δροσερό τελείωμα. |
Syrah | |||||||
Χρονιά | 2008 | ||||||
Ποικιλία | Syrah 100% | ||||||
Αμπελώνες | Kαινούργιο Δήμου Θεστιέων (τοπωνύμια Χρυσοχεριά και Μπακάλη) | ||||||
Κυρίαρχος τύπος εδάφους | Αργιλοπηλώδες, υψηλής γονιμότητας πλούσιο σε κάλιο και ιχνοστοιχεία | ||||||
Ηλικία φυτών | 10 έτη | ||||||
Στρεμματικές αποδόσεις | 600 kg/στρ. | ||||||
Ημερομηνίες τρύγου | Μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου 2008 | ||||||
Οινοποίηση/Ωρίμανση | Κρύα εκχύλιση και αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε θερμοκρασία 25˚C. Ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12-16 μήνες. Παλαίωση σε φιάλες στο κελάρι του οινοποιείου για 12 μήνες πριν κυκλοφορήσει στην αγορά. | ||||||
Τεχνικά χαρακτηριστικά | |||||||
Αλκοολικός τίτλος | 12,50 % | ||||||
Ολική οξύτητα (σε τρυγικό) | 5,5 g/l | ||||||
pH 100% | 3,23 | ||||||
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά | Έντονο ερυθρό χρώμα με πορφυρές ανταύγειες. Μύτη ζωική, γεμάτη με αρώματα βουτύρου και πιπεριού. Στόμα μεστό, γεμάτο, ελαφρά τανικό αλλά σε ισορροπία με την οξύτητα. Επίγευση μακρά, φρουτώδης, πικάντικη. |
Mαλαγουζιά | ||||||
Χρονιά | 2009 | |||||
Ποικιλία | Mαλαγουζιά 100% | |||||
Αμπελώνες | Καινούργιο Δήμου Θεστιέων (τοπωνύμια Τραγάνα και Λιόκαυτος) | |||||
Κυρίαρχος τύπος εδάφους | Αργιλοπηλώδες, υψηλής γονιμότητας πλούσιο σε κάλιο και ιχνοστοιχεία | |||||
Ηλικία φυτών | 9 έτη | |||||
Στρεμματικές αποδόσεις | 900 kg/στρ. (54 hl/Ha) | |||||
Ημερομηνίες τρύγου | Μέσα με τέλη Αυγούστου 2009 | |||||
Οινοποίηση/Ωρίμανση | Πρόψυξη των σταφυλιών και εν συνεχεία παραλαβή αυστηρώς του προρώγου και ακολούθως ζύμωση στους 12 με 13°C. Μετά τη ζύμωση παραμονή με τις λεπτές λάσπες για 3 μήνες. | |||||
Τεχνικά χαρακτηριστικά | ||||||
Αλκοολικός τίτλος | 13% | |||||
Ολική οξύτητα (σε τρυγικό) | 5 g/l | |||||
pH 100% | 3.7 | |||||
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά | Λαμπερό κίτρινο χρώμα με κιτρινοπράσινες ανταύγειες. Εξωτικά φρούτα στη μύτη με ίχνη γκρέιπφρουτ και αβοκάντο. Παχύ στόμα, φρουτώδες, με ισορροπημένη οξύτητα και λουλουδάτη επίγευση με διάρκεια. |
ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΟΔΕΙΕΣ...ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΚΟΥΣ ΤΩΝ 5 ΚΑΙ 10 ΛΙΤΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ...ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΗΜΙΓΛΥΚΟ TO DARLING ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΩΝ 187 ml ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΑΡ...
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ...
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΣΧΙΖΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
6978500550
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου