Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

Κατασκευές με κλαδιά

Κλαδιά στην θέση του καθρέπτη : Αντί να κρεμάσετε τον καθρέπτη που συνήθως συνοδεύει μια συρταριέρα, τοποθετήστε κλαδιά  σε ακανόνιστη μορφή και δώστε στο χώρο πιο ενδιαφέρον και  οικολογικό στυλ...
details-images
Σήμερα θα σας παρουσιάσω εύκολες κατασκευές με κλαδιά που μπορείτε να μαζέψετε μόνοι σας από τις βόλτες σας στο βουνό η από την θάλασσα με πολύ μικρό κόστος, μπορεί να ανανεώσετε το σπίτι σας.
Διαχωριστικό Παραβάν από κλαδιά : Αν διαθέτετε οποιοδήποτε ενιαίο χώρο, φτιάξτε αυτό το υπέροχο διαχωριστικό, στερεώνοντας κλαδιά πάνω σε μια χοντρό κομμάτι ξύλου και εντυπωσιάστε! Αν δεν διαθέτετε τα κατάλληλα εργαλεία, μια και η αυτή η κατασκευή είναι για λίγο πιο προχωρημένους, μπορείτε να την παραγγείλετε προσαρμοσμένη στις διαστάσεις του χώρου σας στέλνοντας.
Κλαδί σαν ράφι : Ένα κλαδί βαμμένο λευκό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν mini ραφιέρα που θα σας βοηθήσει να αποθηκεύετε από πετσέτες και καλλυντικά στο μπάνιο, παιχνίδια και κοκαλάκια για τα μαλλιά σε ένα παιδικό δωμάτιο μέχρι και...βιβλία!
Κλαδιά σαν κεφαλάρι : Ένα μεγάλο κλαδί σε ακατέργαστη σχεδόν μορφή βιδωμένο στον τοίχο,  αποτελεί το κύριο διακοσμητικό στοιχείο ενός απλού υπνοδωματίου, σε συνδυασμό με την ρομαντική πινελιά που δίνει η λευκή κουνουπιέρα!
Ένα γλυπτό στον τοίχο : που θα κατασκευάσετε κόβοντας ξύλινα κλαδιά σε...φέτες και θα τα τοποθετήσετε είτε κατευθείαν πάνω στον τοίχο (ή πάνω σε κάποια ξύλινη βάση), στην διάταξη που επιθυμείτε μετατρέποντας οποιοδήποτε αδιάφορο τοίχο σε εντυπωσιακό!
Αποθήκευση και οργάνωση με κλαδιά : Φτιάξτε αυτή την οικολογική κρεμάστρα που θα αποθηκεύει τα προσωπικά σας αντικείμενα ή αξεσουάρ βιδώνοντας μικρά κλαδάκια πάνω σε μία ξύλινη σανίδα!
Κλαδιά στην θέση του καθρέπτη : Αντί να κρεμάσετε τον καθρέπτη που συνήθως συνοδεύει μια συρταριέρα, τοποθετήστε κλαδιά  σε ακανόνιστη μορφή και δώστε στο χώρο πιο ενδιαφέρον και  οικολογικό στυλ...
Κρεμαστά ρούχα από κλαδιά : Ένα κλαδί βαμμένο λευκό, κρεμασμένο σε δύο αλυσίδες, εκτελεί χρέη κρεμάστρας και οργανώνει την γκαρνταρόμπα μας  στην κρεβατοκάμαρα ή το χολ δίνοντας ιδιαίτερο στυλ στον χώρο!

Γεωργία Αργυράκη 
interior designer 
Email : georgiargy@windowslive.com &  georgiargy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου