Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ...ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Δωρεάν διανομή βιολογικών ακτινιδίων διοργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο 17 Νοεμβρίου στο δήμο Παύλου Μελά.
Δωρεάν διανομή βιολογικών ακτινιδίων στο δήμο Παύλου Μελά
Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι τόσο η προώθηση των βιολογικών προϊόντων, όσο και η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της βιολογικής γεωργίας και των προϊόντων.
Το πρωί του Σαββάτου της 17ης Νοεμβρίου, οι κάτοικοι του Δήμου Παύλου Μελά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν με τον πιο άμεσο τρόπο τα βιολογικά ακτινίδια, να τα δοκιμάσουν και να τα προμηθευτούν, καθώς θα διανεμηθούν δωρεάν περίπου 2 τόνοι βιολογικά ακτινίδια, προσφορά της Ομάδας Παραγωγών Βιοαγρός, που καθόλη τη διάρκεια του μήνα πραγματοποιούν συλλογή ακτινιδίων στην ευρύτερη περιοχή του νομού Πέλλας.
Κατά τη διάρκεια της δράσης, οι καταναλωτές θα μπορούν παράλληλα να ενημερωθούν για τη γενικότερη φιλοσοφία και τις αρχές που διέπουν τη βιολογική γεωργία και τον κλάδο, η οποία αποτελεί στάση ζωής και συνδέεται άρρηκτα με την προστασία του περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, καθόλη τη διάρκεια του μήνα πρόκειται να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες δράσεις δωρεάν διανομής ακτινιδίων σε φιλανθρωπικά σωματεία και οργανώσεις.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στις εγκαταστάσεις του πρώην Δημαρχείου Πολίχνης.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου