Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

H ΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!!


Η ελιά Γαλανή κυκλοφορεί για πρώτη χρονιά ως τσακιστή ελιά και σε παστεριωμένες συσκευασίες σε περιορισμένες ποσότητες στην αγορά.
Ο  Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου παρουσιάζει και θέτει στη διάθεση του καταναλωτή την ελιά της γηγενής ποικιλίας Γαλανή που ευδοκιμεί στο Μεταγγίτσι.
Η πρωτοεμφανιζόμενη παγκοσμίως ελιά έχει στόχο την κορυφή και είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας του συνεταιρισμού.
 Η γλυκιά γεύση του ελαιοκάρπου και το άρωμα είναι τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης ποικιλίας που την κάνουν να ξεχωρίζει σε σχέση με άλλες ποικιλίες ελιάς. Η  «Γαλανή» θα κυκλοφορήσει ως τσακιστή ελιά με παραδοσιακό τρόπο και σε παστεριωμένες συσκευασίες όπου θα εφαρμόζεται σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005.
Οι νέες, συλλογικές ιδέες είναι το Μότο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής που κατάφερε εμπράκτως να πρωτοπορήσει σε παγκόσμια κλίμακα σε προϊόντα, διατηρώντας ως κινητήριο μοχλό για όλη την πορεία του τη συνεταιριστική ιδέα, προστατεύοντας τους παραγωγούς, το ίδιο το προϊόν και τον καταναλωτή.
Πηγή: eleoladometaggitsioy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου