Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Τα αμύδγαλα στη διατροφή μας...

Τα αμύγδαλα ανά 100 γραμμάρια προσφέρουν 0,78 χιλιοστόγραμμα βιταμίνης Β2. Η βιταμίνη αυτή είναι η καταλληλότερη βιταμίνη για προβλήματα στο δέρμα και στους βλεννογόνους.

Τα αμύγδαλα στη διατροφή μας


Το αμυγδαλέλαιο επίσης αποτελεί ένα εναλλακτικό γαλακτοκομικό προϊόν που εξαιτίας των υψηλών ποσοτήτων μαγνησίου, μαγγανίου, σεληνίου, ασβεστίου και βιταμίνης Ε βοηθά την επιδερμίδα να παραμένει λαμπερή και νεανική.

Επιπλέον, το αμυγδαλέλαιο δεν περιέχει τη λακτόζη (που υπάρχει στα γαλακτοκομικά προϊόντα). Έτσι, αποτρέπεται η θαμπάδα των μαλλιών, τα οποία παραμένουν λαμπερά και απαλά για περισσότερο χρόνο.
Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου