Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Βιοντίζελ,H κίνηση στο μέλλον...

Τώρα πλέον μπορείτε να παράγετε από φυτικά ελαια και ζωικά λίπη με τη μέθοδο της μετεστεροποίησης των τριγλυκεριδίων, που αποτελούν το κύριο συστατικό τους. Αποτελεί ένα άριστο υποκατάστατο του συμβατικού ντίζελ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσιο ή σε μίγματα με αυτό στους ήδη υπάρχοντες πετρελαιοκινητήρες. τα δικά σας βιοκαυσιμα (βιοντιζελ) με κόστος παραγωγής κάτω από € 0.20 ανά λίτρο. 



Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να συλλέξετε τα τηγανέλαια από τα εστιατόρια της περιοχής σας - στις περισσότερες περιπτώσεις θα σας ευχαριστήσουν που τους απαλλάσσετε από απορρίμματα που δεν μπορούν εύκολα να ξεφορτωθούν - και να τα επεξεργαστείτε χρησιμοποιώντας ένα από τα μηχανήματα της OilConvert, προκειμένου να παράγεται έτοιμο βιοντίζελ για το αυτοκίνητο, το ταξί, το φορτηγό, το σκάφος, την κεντρική σας θέρμανση κλπ...




(   Τι περιμένετε; Μάθετε περισσότερα για τα συστήματά μας και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες προκειμένου να αποκτήσετε το δικό σας μηχάνημα παραγωγής βιοντιζελ και να αρχίσετε την παραγωγή τώρα!!!  )


Πληροφορίες ΟilConvert.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου