Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Διονύσια 2013: Ο ελληνικός αμπελώνας στο Ζάππειο Μέγαρο


Περισσότερα από 110 οινοποιεία από όλη την Ελλάδα, με περισσότερα από 1.000 διαφορετικά κρασιά, περιμένουν το καταναλωτικό κοινό για να το μυήσουν στον μαγικό κόσμου του κρασιού, στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο της έκθεσης "Διονύσια 2013".

Τα "Διονύσια 2013" άνοιξαν τις πύλες τους για τον κόσμο την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και θα παραμείνουν ανοιχτές έως και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.
Η έκθεση "Διονύσια" αντικατοπτρίζει τα γερά θεμέλια του ελληνικού κρασιού και φέτος, εν μέσω κρίσης, οινοπαραγωγοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας δίνουν ηχηρό μήνυμα, οργανώνοντας τη μεγαλύτερη συγκέντρωση οινοποιών σε έκθεση για το 2013.
Τώρα είναι η περίοδος παρουσίασης των νέων σοδειών και ιδίως του λευκού κρασιού, καθώς ενόψει της τουριστικής περιόδου, εκτός από το καταναλωτικό κοινό, που δίνει το δυναμικό παρών, η έκθεση έχει μεγάλη απήχηση και στους επαγγελματίες, μάνατζερ και ξενοδόχους.
Παράλληλα με τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις εκατοντάδες ποικιλίες κρασιών, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάρια γευσιγνωσίας, που οργανώνονται με τις τρεις πιο γνωστές σχολές κρασιού στην Αθήνα.
Ακόμη, οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν επιτόπου είτε κρασιά που είναι δυσεύρετα στην Αθήνα είτε κρασιά που ήδη γνωρίζουν και αγαπούν, σε "τιμές οινοποιείου", στις τιμές δηλαδή που τα ίδια τα οινοποιεία ζητούν, όταν πωλούν τα κρασιά σε καταναλωτές που τα επισκέπτονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου