Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΕΔΑΦΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑ-ΒΙΩΣΗ


Το Ανα-ΒΙΩΣΗ, είναι  ένα  πλούσιο  και  οργανικό  φυσικό  εδαφοβελτιωτικό προιόν  με εξαιρετικά ευεργετικές  ιδιότητες  για  το  έδαφος  λόγω  των  πολλών  ενεργών  μικροοργανισμών και  πρωτεινών  που περιέχει . Ο καλύτερος τρόπος   δηλαδή  για  να πετύχουμε μια  μεγάλη  παραγωγή  με υγιή  φυτά  και προιόντα.Επιταχύνει  την  ανάπτυξη του  φυτού  και  αναστέλλει  τις  ασθένειες . Στην καλλιέργεια φρούτων π.χ., έχουμε  μεγαλύτερη  περιεκτικότητα  σακχάρων  και ταυτόχρονα  η παραγωγικότητα  ξεπερνάει  το  ανώτατο  όριο  σοδειάς, που θεωρείται  απρόσιτο  με τη συμβατική μέθοδο καλλιέργειας.'Εχουμε το στερεό και το υγρό ΑΝΑ-ΒΙΩΣΗ.



Σύνθεση:
Αποτελείται από:
Ενεργούς Μικροοργανισμούς,μελάσα,πίτουρα σιταριού και κοπριά κότας.
Βακτήρια γαλακτικού :2, 0 X 10cfu\ ml
Ζύμη:3, 5 X 10²   cfu\ml
Φωτοσυνθετικά Βακτήρια:1, 5 X 10² cfu\ml
Άζωτο (ολικό)(Ν): 2,4%
Κάλιο: 2%
Μαγνήσιο (MgO): >2%
Ψευδάργυρος (Zn): >0,7%
Aσβέστιο: >5%
Φώσφορος: 2,5%
Οργανική ουσία: 62,8%
Περιεκτικότητα  σε ΕΜ cfu/gr-dry: 1, 53 10^7
PH: 4,5







ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:
α) Σε νέα φύτευση  ενσωματώνετε  το Ανα-ΒΙΩΣΗμε το εδαφος, Για καλύτερα αποτελέσματα  ραντίζετε  ανά διαστήματα  με το  υγρό  εδαφοβελτιωτικό  Ανα-ΒΙΩΣΗ 1, και  μετά  από  2 εβδομάδες  το χώμα  είναι  έτοιμο  για  φύτευση.
β) Σε  ήδη  υπάρχουσες φυτεύσεις , εφαρμόζετε  το  Ανα-ΒΙΩΣΗ  στην επιφάνεια       15- 20 εκ. από  τις ρίζες  του φυτού/δένδρου) και  κατόπιν  αναμιγνύετε με το  χώμα.
γ)Με το υγρό ποτίζουμε και ψεκάζουμε τα φυτά σε αναλογία 1 λίτρο πρός 500 λίτρα νερού,κάνοντας 2 με 3 εφαρμογές τη σεζόν.

  • ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ 100-150 ΚΙΛΑ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ
  • ΣΕ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑ 80 - 100 ΚΙΛΑ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ
  • ΣΕ ΔΕΝΔΡΑ ΑΠΟ 400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΩΣ 1 ΚΙΛΟ ΑΝΑ ΡΙΖΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ
  • ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ 50 ΕΩΣ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΝΑ ΦΥΤΟ
  • ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΓΡΟΥ ΔΙΑΦΥΛΛΙΚΑ Η ΜΕ ΠΟΤΙΣΜΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 1 ΠΡΟΣ 500.

  Ίωνος Δραγούμη 38 (όπισθεν ΚΥΔΕΠ), Τ.Κ. 57 008 Νέα Μαγνησία - Ιωνία Θεσσαλονίκης
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6978500550

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου